fbpx
035 72 00 600 Mail ons!

Duurzaam
Print & Drukwerk

Ons doel is om jouw opdracht nog beter te realiseren dan jij in gedachten had.
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk print- en drukwerk en denken
graag met je mee over de vele mogelijkheden en de mooiste materialen.
Dit doen wij met behulp van de beste vakmensen, de modernste technieken
en de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen.

Dankzij onze ISO 14001 certificering en het FSC® keurmerk ben je
ervan verzekerd dat jouw opdrachten duurzaam gerealiseerd worden.
Ook onze kwaliteit is gecertificeerd met ISO 12647 certified print.
Allemaal in eigen huis!

Druk- en printwerk van drukkerij de Toekomst

Offset drukwerk

Al 90 jaar verzorgt drukkerij de Toekomst kwaliteitsdrukwerk op maat. Dankzij onze ervaren vakmensen en moderne technieken is het drukwerk van de Toekomst van een constante, betrouwbare en hoogwaardige drukkwaliteit en precies zoals jij het wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat al jouw drukwerk beschikt over exact jouw kleuren en altijd een eigen uitstraling heeft. Of het nu gaat om een huisstijl of promotioneel drukwerk.

Digital Print

Printen alsof het gedrukt is. Al vanaf een oplage van één  stuk kun je terecht bij onze printservice. Ook voor grote aantallen kan printen interessant zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan het personaliseren van je gedrukte uitnodigingen voor die extra personal touch.

Wij bezorgen jouw bestelling ingebonden, gevouwen of voorzien van een afwerking. Desnoods nog op dezelfde dag. Hogere kwaliteit in print en copy en snelle service, dat is de Toekomst!

Ontwerpstudio

De ontwerpers van de Toekomst gaan verder dan alleen het vormgeven van drukwerk. Ons creatieve team van eigenwijze ontwerpers, met opleidingen aan de kunstacademie en in multimediadesign, verrast je telkens weer met een onderscheidende nieuwe huisstijl of een gaaf logo. Maar ook voor een creatieve campagne, een flitsend design voor jouw website of app kun je bij ons terecht. Inspiratie gegarandeerd!

Prepress

Wanneer het ontwerp klaar is, zal het eerst drukklaar gemaakt moeten worden. Onze DTP’ers zijn vakmensen met oog voor detail en vormgeving. Wij zorgen ervoor dat de aangeleverde bestanden van de juiste specificaties worden voorzien voor verdere verwerking. Zo ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Naast het controleren van de aangeleverde bestanden kunnen wij je niet alleen adviseren, maar ook helpen bij het ontwerp.

Signing van de Toekomst

Grootformaat print

Grootformaat printen, op hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs? Geen enkel formaat is te gek voor ons! Wij maken geweldig mooie prints op ieder gewenst groot formaat. Alles is mogelijk: spandoeken, canvasdoeken, roll-up banners, stoepborden, vlaggen of posters met kliklijst. Alle indoor en outdoor reclame-uitingen worden bij ons in huis geproduceerd en is van kwaliteit die gezien mag worden. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed voor de dag komt.

Handling

Het samenvoegen, samenstellen, vouwen en verpakken van drukwerk en het adresseren, frankeren en verzenden hiervan behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Secuur handwerk, met hierin ook zeker ons scherpe oog voor detail. Het hele proces wordt onder één dak geregeld. Naast een korte doorlooptijd, heb je ook als voordeel dat je altijd één contactpersoon hebt. Zo houden wij altijd stevig grip op levertijd en kwaliteit!

Speciaal drukwerk

Heb je een super creatief idee en wil je je echt goed onderscheiden? Kies dan voor speciaal drukwerk! Door gebruik te maken van speciale druktechnieken, bijzondere materialen of unieke vouwtechnieken kun je jouw drukwerk verrijken en een compleet andere look en feel geven.

Bijvoorbeeld preegdruk (reliëfdruk) brengt het papier tot leven door het maken van een bijzonder reliëf in het papier. Of thermodruk, ook wel paramount genoemd. Dit is een druktechniek waarbij, door middel van een hittestraat (oven) en harspoeder, de print ook echt voelbaar op drukwerk komt te liggen. Ideaal voor bijvoorbeeld unieke visitekaartjes, speciaal briefpapier of documenten met echtheidsgarantie. Ook goud of zilver op je drukwerk is mogelijk door middel van foliedruk. Voor elke uitdaging hebben wij een creatieve oplossing!

Brand portal van de Toekomst

Brandportal

Zelf uw drukwerk opmaken, beheren en bestellen? Dat is ook mogelijk met ons veelzijdige brandportal Pinca. Je maakt en beheert visitekaartjes, posters, advertenties of andere huisstijldragers zelf op de door jouw vastgelegde specificaties. Vraag ons naar een demonstratie van de veelzijdige mogelijkheden.
Lees meer over de Brand Portal van de Toekomst

Afwerking

Jouw kwaliteitsdruk- en printwerk verdient een mooie afwerking, een perfecte finishing touch. Of het nu gaat om rillen, (laser)stansen, nieten, perforeren of snijden. Bij ons is heel veel mogelijk! En wij doen het bijna allemaal in eigen huis, met als voordeel dat wij het productieproces in eigen hand hebben, en daardoor flexibel zijn qua planning en scherp qua prijsstelling. Vraag naar de eindeloze mogelijkheden!

ISO Milieuzorg en FSC® certificaat

We denken bij ons werk niet alleen aan onze klanten, maar ook altijd aan het milieu. Dankzij het Milieuzorg Certificaat van de Stichting Certificatie Grafimedia Branche ISO norm 14001 en het FSC® keurmerk ben je er van verzekerd dat jouw opdrachten duurzaam gerealiseerd worden. We heten niet voor niets de Toekomst! Wil je hier meer over weten laat het ons weten!

ISO Drukwerk

Als je drukwerk bestelt wil je niet alleen hele mooie kleuren en kwaliteit, maar wil je ook dat dit nauwkeurig wordt vastgelegd met een constant eindresultaat. De ISO norm 12647-2:2013, voor offset drukken, legt het proces vast van een digitaal bestand via een realistische kleurproef tot vervolgens een juiste offset afdruk.

In dit proces is onze apparatuur voor bestandsverwerking, proeven, meten, regelen en produceren nauwkeurig op elkaar afgestemd om zo consistente kwaliteit te leveren. Met vooral de extra garantie in kleurnauwkeurigheid bij herdrukken. Wij zijn de enige drukker in het Gooi die hun processen, apparatuur en persen op deze manier op orde hebben. Dus daar zijn we trots op!

ISO Milieuzorg en FSC® certificaat de Toekomst

Print portfolio

Rainforest Alliance - Case van de Toekomst

Een greep uit ons assortiment
van print en drukwerk

    Vul onderstaand contactformulier in en
    vraag direct een offerte aan!