fbpx
035 72 00 600 Mail ons!

Apps van de Toekomst

De Toekomst ontwikkelt gebruiksvriendelijke en veilige apps. Succesvolle apps voor bedrijven. Applicaties in allerlei soorten en maten, helemaal gepersonaliseerd aan jouw wensen en eisen. Dat is waar wij sterk in zijn.

Soorten apps

Met de juiste mix van creativiteit, gebruiksgemak en techniek zorgen wij ervoor dat ook jouw app een succes wordt.

Wij hebben ervaring met veel soorten apps, zoals:

 • Netwerk apps voor verenigingen
 • Apps om bedrijfsprocessen te optimaliseren
 • Nieuws apps
 • Social apps
 • Product apps
 • Intranet apps

Wat voor een app wil je laten maken?

Er zijn native apps, cross-platform apps en webapps. Een native app voor iOS (Apple) of voor Android is vaak wat sneller en gebruiksvriendelijker. Een native app vereist wel weer meer programmeertijd. Een web app is als een goede mobiele website en combineert de werking van apps met het bereik van een mobiele website.

iPhone/iPad App

Wil je een iPhone app of iPad app laten maken? Een iOS app van de Toekomst zorgt voor direct bereik van jouw doelgroep. Overal. Jouw merk of product is letterlijk altijd binnen handbereik. Wil je ook jouw bedrijf mobiel maken? De Toekomst ontwikkelt je iPhone app of iPad app professioneel en betaalbaar. Van het eerste idee tot en met de publicatie in de App Store.

Android app

Breng jouw bedrijf naar het meest verkochte mobiele platform met een Android app van de Toekomst. Doordat het operating system beschikbaar is voor verschillende merken bereik je met een Android app een steeds grotere groep gebruikers. De Toekomst weet exact wat er nodig is voor een effectieve Android app op smartphone of tablet

Progessive Web App

Een Progressive Web App, oftewel een PWA, is een light app die de werking van een app combineert met het bereik van een mobiele website. Met een mobielvriendelijke versie naast je gewone website bereik je meer klanten en verhoog je de conversie. Dankzij nieuwe technische mogelijkheden zijn deze web apps budgetvriendelijker en eenvoudiger te realiseren. De mogelijkheden van deze webapps zijn eindeloos. Zo zijn o.a. onderstaande smartphone functionaliteiten nu ook beschikbaar voor PWA:

 • de camera gebruiken (voor foto, video of om een QR-code te scannen)
 • de microfoon inzetten
 • realtime communiceren (via chat of video)
 • betalingen doen
 • push-berichten sturen
 • pagina’s offline gebruiken
 • locatie bepalen
 • giroscoop/bewegingssensoren inzetten
 • spraak herkennen

PWA is met name interessant voor websites waarbij gebruikers regelmatig terugkeren om iets te doen, zoals examens afleggen, zalen reserveren, artikelen bestellen, aanmelden voor events of gegevens bijhouden.

Apps van de Toekomst - App maken

Een app laten maken, wat komt daarbij kijken?

Het begint met jouw idee. Heb je dé nieuwe Tinder app bedacht? Of zoek je een app die interne bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vanaf dat idee gaan we samen om de tafel om te kijken hoe we dat doel kunnen verwezenlijken. Door onze ervaring weten we wat er wel goed werkt en wat niet. Het idee gaan we uitwerken in concept schermen. Ook schrijven we een technische uitwerking van de app.

De Toekomst heeft een heldere projectaanpak die zijn succes door de jaren heen bewezen heeft. Belangrijk is dat we verder kijken dan de technische uitvoering alleen. Wij adviseren onze klanten in de aanpak, design en ook de uitrol van de app.

Ontdek de mogelijkheden van iBeacons

Voorbijgangers voorzien van een gerichte aanbieding op hun telefoon of automatisch een persoonlijk welkomstbericht sturen naar je bezoekers? Dat is nu enorm eenvoudig dankzij iBeacons. Dit zijn kleine zendertjes die je eenvoudig plaatst op strategische plekken in of rond je bedrijf. Samen met jouw eigen app vormen ze de ‘next step’ in locatiegebonden communicatie naar klanten en bezoekers. De iBeacon technologie is toepasbaar voor zowel iOS als Android apps.

Smartwatch apps

SmartWatches gaan het leven gemakkelijker maken. Het moet mogelijk zijn om met SmartWatch apps nog meer uit je dag te halen. Een productcategorie die verzekerd is van een sterke groei! In de meeste gevallen werkt een SmartWatch nauw samen met een smartphone, maar is niet te vergelijken met de gebruikerservaring. En daarom moet er bij het ontwikkelen van SmartWatch apps ook rekening worden gehouden met nieuwe regels.

Doeltreffende apps voor iPhone, Android, tablets en het web

Elke dag raadplegen miljoenen mensen het internet via een smartphone of tablet. Voor wie mee wil in de trend die mobiel internet heet is een mobiele oplossing van de Toekomst onmisbaar.

De Toekomst heeft alle disciplines in huis om van een goed idee een succesvolle app te maken.

Gepassioneerde mensen die een mix vormen van techniek en creativiteit zorgen er voor dat iedere app op zijn eigen manier doeltreffend is. Of het nu gaat om de creatie van mobiele applicaties voor iPhone, iPad en Android of de inzet van mobiele websites en web apps. De Toekomst heeft onder andere ervaring met begrotingsapp voor gemeentes, sales app voor bedrijven en nieuws apps met push messaging functies.

Online veilig

Informatieveiligheid is erg belangrijk, vooral ook bij applicaties. Informatieveiligheid staat bij ons centraal. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het ISO 27001:2017 certificaat te behalen. De data die binnenkomen via de app is bij ons dus in goede handen!

Algemene Verordening Gegevensbescherming

In elk bedrijf wordt er met persoonsgegevens verwerkt. Bijvoorbeeld op uw intranet, maar ook vaak op uw eigen website. Cookies worden gebruikt voor marketing doeleinden en kunnen persoonsgegevens opslaan. Wij hebben verstand van de AVG en geven je graag advies. Lees hier meer over de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Met de Toekomst zit je goed als het gaat om internet security en privacy.

Vul onderstaand contactformulier in en
vraag een demo of direct een offerte aan!