fbpx
035 72 00 600 Mail ons!

Online media

Een werkend online product is voor ons méér dan een stuk code.
Of het nu gaat om een website of app, bij ons gaat de creatie
van online media hand in hand met een helder advies, pakkende concepten en aansprekende ontwerpen. Wij lopen voorop in het gebruik van de laatste technieken en programmeertalen. Online security is bij ons in goede handen met ons ISO 27001:2017 certificaat.

Websites & Webshops

Met ons ervaren team van interaction-, web- en grafisch designers en developers bouwen wij al vele jaren succesvolle websites, webshops en apps. Tevens hebben wij een eigen e-learning platform. Daarbij is het uitgangspunt mobile-first, omdat mobile nu eenmaal heel hard groeit. Alle websites worden dus dan ook responsive gebouwd, wat inhoudt dat de content van de website mee schaalt met het formaat van het scherm.
Daarnaast is gebruiksvriendelijkheid en ook zeker een goede vindbaarheid van een website van belang. Lees meer over ons webbureau.

Het koppelen met een online payment provider, verzorgen van SSL certificaten en koppelingen met externe databases en systemen behoort tot onze expertise.

After care

Het stopt bij ons niet na het opleveren van een website. Wij leveren ook de juiste nazorg en ondersteuning bij de uitrol en het tot een online succes maken van de website of webshop. Kortom: wij zijn full service in het ontzorgen van jouw online communicatie!

Apps

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom worden apps ook steeds meer zakelijk worden ingezet. Bijvoorbeeld als bindend middel met de consument, maar ook als interne procesoptimalisatie voor op de werkvloer. Of juist om verschillende teams intern beter met elkaar te laten communiceren.

Omdat apps gebruik maken van de native functionaliteiten van de telefoon, is een app in sommige gevallen beter geschikt dan een mobiele website. Uiteraard adviseren wij graag wat voor jouw vraagstuk de beste oplossing is.
Ook in de keuze tussen een native iOS, Android of Windows app, of juist een hybride app; daar weten we alles van. Wil je meer weten over de laatste mobile trends? Lees het in ons blog.

Zelfs na de publicatie brengen we jouw app naar het volgende level. We helpen je niet alleen bij het goed in de markt zetten van jouw app, maar ook bij het doorontwikkelen van de functionaliteiten.

Online Marketing van de Toekomst

Online Marketing

Wat heb je aan een mooie responsive website als niemand hem vindt? Wij hebben de talenten in huis om met online marketing niet alleen jouw online vindbaarheid, maar ook je online zichtbaarheid te vergroten. Een must voor iedere organisatie.
Er zijn meerdere wegen die naar online zichtbaarheid leiden. Wij zetten graag de koers voor jou uit! E-mail campagnes, banner campagnes, Search Engine Optimisation (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Social Media campagnes op Facebook, Instragram en LinkedIn; alles met de techniek van morgen.

Technische applicaties

Naast de gangbare websites en apps werken wij ook heel graag aan uitdagende technische applicaties. Of het nu gaat om een tool gericht op het verzamelen van grote hoeveelheden data (big data) of een online tool om bedrijfsprocessen te optimaliseren, onze back-end programmeurs gaan de uitdaging graag aan!

Intranet

Steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak van een intranet, hoe groot of klein het bedrijf ook is. Een intranet is een verzamelplek voor documenten, kennis én collega’s, waar je het nuttige combineert met het aangename. Een goed intranet brengt collega’s met elkaar in contact en maakt het mogelijk om makkelijk met elkaar in contact te komen. Met intranet blijven mensen op de hoogte wat een grotere betrokkenheid bij de organisatie oplevert.

Lees meer over de mogelijkheden van intranet

Interactieve bedrijfspresentaties

Online magazines en jaarverslagen hebben grote voordelen. Zo zijn de kosten lager en – misschien nog wel belangrijker – bieden online magazines en jaarverslagen de kans om lezers actiever bij de materie te betrekken, bijvoorbeeld door video’s en animaties in te zetten. Meer interactie, meer emotie, meer betrokkenheid: met een interactief magazine of interactief jaarverslag staat u dichter bij uw doelgroep.

Cloudservice - Onderdeel e-learning van de Toekomst

Cloud Hosting

Al onze cloudservers staan in een streng bewaakt datacentrum in Nederland. Net als de Toekomst, zijn ook zij een ISO 27001:2017 (informatieveiligheid) bedrijf. Bij erg grote projecten schalen we op en maken we gebruik van Amazon cloud storage. Wij bieden verschillende hostingdiensten. Al onze diensten zijn ‘managed’. Dat wil dus zeggen wij zelf de servers beheren. Onder de hosting- en beheerservices van de Toekomst vallen de volgende activiteiten:

  • Domeinregistratie: Voor publicatie van een website is ook een domeinnaam of URL nodig. De Toekomst registreert alle mogelijk domein extensies en stelt deze ook helemaal voor jou in.
  • Virtual Private Cloud Servers: Bij een VPCS heb je de beschikking over een eigen server in ons Private Cloud Platform. Dit is geschikt voor zakelijke en grotere websites die de flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server nodig hebben.
  • Shared hosting pakketten: Bij shared hosting deel je een Virtual Private Cloud Server met andere gebruikers. Je beschikt over een voor jouw website gereserveerd deel van de VPCS.

Online Security

Dat jouw online informatie bij de Toekomst in veilige handen is bewijst onze ISO 27001 & 27002 certificering. In deze ‘code voor informatiebeveiliging’ is officieel vastgelegd dat we voldoen aan de best practices voor de omgang met ICT en informatie in het algemeen. Aan onze certificering ging een uitgebreid en langdurig traject vooraf. Van de beveiliging van het pand tot de bevoegdheden van mensen en de inrichting van onze Private Cloud servers. Alles gericht op een bewuste omgang met informatie en het waarborgen van de veiligheid en integriteit daarvan. Al onze servers en processen worden 24/7 gemonitord en pro-actief gescand op bedreigingen.

Bescherming Persoonsgegevens

In 2016 is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) aangescherpt. Indien een website persoonsgegevens opslaat dient de WBP in acht te worden genomen. Wij hebben hier ervaring mee en adviseren graag hoe je hier het beste mee om kan gaan. Ook in dit kader is het van belang om de informatieveiligheid op een zo hoog mogelijk niveau te hebben.

Online portfolio

Vul onderstaand contactformulier in en
vraag een demo of direct een offerte aan!